Title

Description

 

Title - Lightbox

Description

Bouwnummer 06

195 m² woonoppervlak

 

RUIMTELIJK

DOOR DE GROTE RAMEN

 

 

Wat een bijzondere woning! Zegt u maar waar u de keuken wilt. Aan de achtergevel waar u heel veel ruimte hebt om de combinatie tussen koken, eten en wonen te maken? En waar iedereen gezellig de hele dag aansluit, werkt, eet, of knutselt? Of liever aan de voorkant, waar u een meer besloten keuken kunt maken met uitzicht op het groen?

 

Ook deze woning heeft een bulthaup-keuken, die u naar eigen wens uitbreidt of verandert. Zo wordt het helemaal uw unieke keuken. In de transparante, 10 meter brede, achtergevel op het zuiden maken we een schuifpui. Die kan in een mooie zomer de hele dag open staan, zodat u lekker in- en uitloopt. Dankzij het uitzicht op de eveneens 10 meter brede achtertuin krijgt u hier het binnen-buitengevoel. Als u de terrastegels ook nog laat aansluiten op de vloer binnen, creëert u nog meer dat ruimtelijke gevoel.

 

Ook hier maken we op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer met een dubbele wastafel met meubel, een douche met glazen wand en een apart toilet. Op de tweede verdieping maken we de 4e slaapkamer, een bergruimte en de installatieruimte.

TERUG NAAR WONING OVERZICHT

MakelaarS:

Van Roomen Van de Bunt

Arnhemseweg 8

6711 HA Ede

 

Tel. 0318-619116

info@vdbunt.nl

www.vdbunt.nl

Bolthof van den Top

Maanderweg 70

6711 NG Ede

 

Tel. 0318 - 628080

info@bolthofvandentop.nl

www.bolthofvandentop.nl

Projectontwikkelaar:

Hegeman Bouwgroep

Bornerbroeksestraat 155

7601 BG Almelo

 

T: 0546 - 45 45 41

info@hegemanbouwgroep.nl

www.hegemanbouwgroep.nl