Title

Description

 

Title - Lightbox

Description

nieuw ontwerp

 

GROTE

EN HELDERE VORMEN

 

 

Deze woning is een mooi voorbeeld van moderne architectuur met grote en heldere vormen en ontdaan van franje. Het Braziliaans metselwerk is hier op subtiele wijze toegepast. Dat maakt dit ontwerp uniek.

 

type lessenaar

 

Met dit nieuwe ontwerp is er een woning waar je kunt slapen en baden op de begane grond. Passend bij de andere woningen in Heidestad; licht, ruim en helemaal klaar voor de toekomst.

 

Alleen de begane grond is al ca. 112 m2 groot met een vide, twee slaapkamers en een badkamer. Op de verdieping is er ruimte voor een extra werkkamer of een gastenverblijf met 2e badkamer. Natuurlijk is er ook een grote bergzolder van bijna 20 m2.

 

Er zijn nog vele ander indelingen mogelijk die u met de makelaar kunt bespreken. Ook een volledige open begane grond behoort tot de mogelijkheden.

 

De bulthaup-keuken past bij het karakter van de woningen. Net als de woning is de keuken teruggebracht tot een tijdloos goede vorm, met hoogwaardige materialen. Het grote vloeroppervlak biedt mogelijkheden aan verschillende functies die al of niet met elkaar verbonden kunnen worden. Zo creëert u openheid. En, op plekken waar dat wenselijk is, intimiteit. De lange zichtlijnen bieden u een prachtige basis om het geheel in eigen sfeer in te richten.

download hier de plattegrond

TERUG NAAR WONING OVERZICHT

MakelaarS:

Van Roomen Van de Bunt

Arnhemseweg 8

6711 HA Ede

 

Tel. 0318-619116

info@vdbunt.nl

www.vdbunt.nl

Bolthof van den Top

Maanderweg 70

6711 NG Ede

 

Tel. 0318 - 628080

info@bolthofvandentop.nl

www.bolthofvandentop.nl

Projectontwikkelaar:

Hegeman Bouwgroep

Bornerbroeksestraat 155

7601 BG Almelo

 

T: 0546 - 45 45 41

info@hegemanbouwgroep.nl

www.hegemanbouwgroep.nl