Koopwoningen Ede

 

26 unieke

en moderne

woningen

 

 

Heidestad telt 26 unieke woningen met moderne architectuur. De grote, heldere vormen zijn ontdaan van overbodige franje. De gelijksoortige bouwmaterialen zorgen voor eenheid en worden op subtiele wijze in elk ontwerp weer anders toegepast. Zo wordt elke woning uniek.

Variatie in vormen,

kappen, gevels en bakstenen

 

 

Het ontwerp kenmerkt zich door het uniforme gebruik van rustige, natuurlijke materialen en kleuren.

 

De variatie in vormen, kappen, gevels en bakstenen geeft elke woning een eigen karakter. Kenmerkend is het gebruik van Braziliaans metselwerk. Dit metselwerk heeft een transparant karakter, dat zorgt voor gefilterd licht. Dit leidt tot een bijzondere ervaring en intimiteit van binnenuit.

 

Elk detail is ontworpen

 

De koopwoningen zijn tot in detail ontworpen. Van het soms uitstekende reliëf in het baksteen tot de entreepartijen met houten accenten in de gevels.

 

De hemelwaterafvoeren zijn vlak opgenomen in de gevel. De deels achter het metselwerk verwerkte kozijnen zorgen voor veel lichtinval en een ruim uitzicht op het natuurrijke landschap. De zonnepanelen zijn toegepast als indak-systeem, wat zorgt voor een strakke uitstraling.

Ontdek

onze woningen

 

 

Volop variatie in woningen dus. Daarom kunnen we niet alle woningen volledig toelichten. Hieronder dus een selectie van woningen.

 

Onder downloads vindt u de plattegronden van alle woningen. Bovendien kunt u bij de makelaar de maquette bekijken. Hier ligt ook de volledige verkoopdocumentatie voor u klaar.

KLIK HIER VOOR EEN 3D SIMULATIE

bulthaup

b1-keuken mét inbouwapparatuur

 

 

We hebben gekozen voor een bulthaup b1-keuken, een ontwerp zonder overbodigheden dat perfect past bij de architectuur van de woningen.

 

Een keuken voor iedereen die waarde hecht aan vorm en kwaliteit. Ontdaan van franje en teruggebracht tot een tijdloos goede vorm, gemaakt van hoogwaardig materiaal en, zoals zij zelf zeggen: ‘subliem afgewerkt’. De keuken heeft een spoeleiland, een geïntegreerde inductie kookplaat met downdraft-afzuiginstallatie, een vaatwasser, een combi-magnetron en een koel-vriescombinatie.

MakelaarS:

Van Roomen Van de Bunt

Detmarlaan 2 a

6711 MP Ede

 

Tel. 0318-619116

info@vdbunt.nl

www.vdbunt.nl

Bolthof van den Top

Maanderweg 70

6711 NG Ede

 

Tel. 0318 - 628080

info@bolthofvandentop.nl

www.bolthofvandentop.nl

Projectontwikkelaar:

Hegeman Bouwgroep

Bornerbroeksestraat 155

7601 BG Almelo

 

T: 0546 - 45 45 41

info@hegemanbouwgroep.nl

www.hegemanbouwgroep.nl